Ketvirtadienio anime peržiūra

Yoko, Gurren LagannŠi ketvirtadienį pas mane namie susirinkusiam anime mylėtojų būrelyje žiūrėjome įžangą į du naujus darbus: Seto no Hanayome ir Tengen Toppa Gurren-Lagann. Apžvelgėme po dvi serijas tiek vieno tiek kito.

Pirmasis darbas smagi ir lengva vasariška komedija su visais reikalingai atributais – pliažas, merginos ir besilaužantis vaikinukas. Kitaip sakant haremas. Killerbee aprašymas puikiai atitinka turinį. Tik deja viskas jau matyta kažkur anksčiau ir dar viena keturiolikmečių laužymosi meilės reikaluose istorija nesužavėjo.

Žymiai labiau patiko antrasis darbas. Paliko įspūdį kaip non-stop mega action. Jau senokai nemačiau tokio energingo ir užvežančio anime. Priminė senus gerus NGE laikus 😉 Tad jį ir pratęsim kitą kartą.

Dar šiek tiek neramina populiarėjantis trendas kišti gėjiškus bajerius į anime. Jau prisižiūrėjom neaiškios pakraipos būgnininko Nodame Cantabile, o šiuose abiejuose darbuose irgi mažiausiai po vieną gėjišką personažą. Pirmą ar antrą kartą juokinga, bet po to darosi atgrasu.

3 comments On Ketvirtadienio anime peržiūra

  • Mhmm! Beje tas pradžioje užkliuvęs Tengen’o piešimo stilius jau visai tiko, kai alternatyva (Seto no Hanayome) pasirodė tokia nuobodi 🙂

    Waiting for more action – the sooner the better!

  • Turbūt niekada nesuprasiu, kaip gali žmonėms patikti anime. :/ Gal kitame gyvenime, jei būsiu japonas…

  • Del išgyvenimų ir patirties, kuriuos sukelia žiūrėjimas – dėl ko gi daugiau? 😉 Anime dažnai leidžia sau pasigilinti į temas, kurias Holivudas ignoruoja. Ir tada visai nesvarbu pasidaro ar personažai piešti ar gyvi, ar jie kalba japoniškai ar angliškai.

Palikite komentarą:

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas

Site Footer