Ir batsiuvys pasisiuvo sau batus

Geta, japoniški bataiNa štai, negaliu net patikėti, kad rašau žinutes į savo asmeninį puslapį internete. Po kažkur 10 metų laukimo ir mąstymų kaip gerai būtų tokį puslapį turėti… Net ir 15-metės paauglės šiais laikais jau turi po savo svetainę, o aš, nuolat besisukantis IT sferoje, vis delsiau. Turbūt koją kišo profesinė paranoja, kad visi IT projektai užsitempia. Na ir naivus noras daryti amžinus daiktus 🙂

Taigi noriu prisistatyti – esu internete žinomas Tamagochi’o slapyvardžiu. Man 27-eri, vyriškosios žmonijos pusės atstovas. Gyvenu Vilniuje, o atkeliavęs iš Panevėžio. Kažkur pakeliui gavau VU MIF magistro išsilavinimą ir sutikau ten daug šaunių žmonių. Išsamiau puslapyje „Apie mane“.

Ši vieta internete pirmiausia dedikuota mano draugams ir šeimos nariams – kad palaikyti su jais ryšį. Ypač su tais, kurie atsiduria toli nuo Lietuvos. Ir aišku visiems laisviems interneto skaitytojams, kurie gali paaukoti minutėlę dėmesio. Tikiuosi, kad rasite čia kažką naudingo.

Aš turiu tokią teoriją, kad kai kas nors sakoma iš tiesų nuoširdžiai, to neįmanoma nesiklausyti ir tai niekada nepabosta. Tai vienas iš tų ypatingų momentų, kai aiškiai jauti pulsuojant patį gyvenimą. Todėl aš visai neketinu vaikytis blogų populiarinimo taisyklių. Verčiau žmonių dėmesį užkariausiu nuoširdumu.

Apie ką čia rašysiu?

  • Gyvenimo pastebėjimus (a.k.a dienoraštis arba skaitmeninis jo atitkmuo blog’as)
  • Kūrybą
  • Informacines technologijas
  • Finansus ir ekonomiką
  • Japoniją ir anime
  • Keliones
  • Lietuvą ir jos aktualijas
  • ir dar daug daug kitų dalykų…

Asmeninius dienoraščius rašau jau gana ilgai, vienok dar niekada neteko skelbti jų viešai. Savaime aišku, kad čia negalėsiu atskleisti visko. Ir negalėsiu jo skelbti taip dažnai, kaip pildau asmeninius užrašus. Tai taip pat reiškia daugybę teksto redagavimo prieš atiduodant publikai 🙂

Daugumoje tinklapio vietų veikia komentarų sistema – laukiu jūsu atsiliepimų ir nuomonių. Taip pat galite rašyti man adresu, nurodytu pašto ženkle.

Tiesiog bandysiu ir žiūrėsiu kas iš viso to išeis.

2 comments On Ir batsiuvys pasisiuvo sau batus

Palikite komentarą:

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas

Site Footer