Mano kaimynai

Stebime Susigriebiau, kad visai pramiegojau blogatoną ir kitas tinklaraščių savitarpio populiarinimo akcijas. Mano lankomiausi surašyti dešinėje esančio stulpelio apačioje, bet juos verta pristatyti plačiau. Juk gerais dalykais reikia dalintis 😉

Pirmiausia tai grandai:

  • Pinkcity ir jos „Laimės paieškos rožiniam mieste“
    Būtent jos tinklaraštis įkvėpė mane sukurti savo – taigi ji pakeitė ir mano gyvenimą. Už tai esu jai labai dėkingas (o taip pat ir už daug kitų atradimų). Mano nuomone tai vienas geriausių lietuviškos blogosferos tinklapių.
  • Qemm – sveikas ciniškas požiūris į gyvenimą, nors kartais autoriui ir nepritariu.
  • Vienastoks ir jo projektas Nežinau.lt – Lietuvos tinklaraščių Meka ir pasididžiavimas.

Toliau mano skaitomiausių penketukas (tvarka atsitiktinė):

  • Vilmos blogas „Kaip aš gyvenu“
    Žavus puslapis apie prancūzus, dingusias fūras, sunkiąją muziką, Naująją Zelandiją ir apie ne mažiau žavią viso to autorę.
  • Markas „me, myself and I“
    Patinka jo sugebėjimas paprastais žodžiais atskleisti esmę ir unikalios gyvenimo įžvalgos. Pastaruoju metu kiek apmiręs, bet tikiuosi, kad atsigaus.
  • LetMeFly „Cinnamon Dolce Latte“
    Kartais mane truputi siutina autorės pesimistiški įrašai ir tada prirašau labai jau teigiamų komentarų. Antra vertus, man pačiam kartais sveika paragauti realistiško požiūrio kaip atsvaros užplūstančiam hyper-optimizmui.
  • Rasos blogas „suka.lt“
    Šitą įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio, nes, matyt, turiu silpnybę gražiems ir praktiškiems daiktams. Pasufleruoja naujų gerų idėjų.
  • Hadrian „Hedo City Blog’as“
    Labai įdomus projektas, nagrinėjantis psichologijos, moralės ir filosofijos problemas.

Pabaigai dar keletas visai neseniai atrastų tinklaraščių. Mažai žinomi ir šviežutėliai 🙂

Be visų čia išvardintų mano RSS skaityklėje yra dar mažiausiai 10 prenumeratų, kurias irgi tikiuosi kada nors pristatyti.

9 comments On Mano kaimynai

Palikite komentarą:

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas

Site Footer