Karoliukai

Gyvenimas kaip kokie stiklo karoliukai… (seniai planuoju perskaityti „Stiklo karoliukų žaidimą“) pastaruoju metu jis išsibarstęs po visas pakampes. Tad ir sunkiai sekasi rašyti apie kažką konkretaus. Fazė kai pavargstu nuo begalybės minčių aplinkui ir dar tokio paties kiekio darbų, kuriuos sau susigalvoju. O kai dar įsimaišo jausmai… Gal čia astrologiniai reiškiniai kalti?

Atrodo, kol kas visai puikiai einasi vykdyti savo metinį darbų sąrašą. Per livemocha.com portalą susiradau japonę, su kuria sėkmingai per skype šnekučiuojamės jos kalba – rezultate mano žinios varo septynmyliais žingsniais į priekį. Technologijos valdo. Kalbant apie jas, turiu keistą norą kažką perinstaliuoti naminiame kompe, nors viskas sėkmingai ir be mano kišimosi veikia. Mat Windows 7 knieti nagai išmėginti. Dar mokausi Microsoft sertifikacijos egzaminui. Va ir dabar turėčiau tai daryti, bet mintys vis nuklysta 🙂

Baldelinu nuo Aria anime serialo. Bet aš nukrypau nuo darbų sąrašo – mat dar mokausi gaminti valgį. Jau du patiekalus išmokau (plovą ir paella). Manau, kad šį tikslą (10) pavyks realizuoti. Greitai turbūt reikės imtis muzikos.

Rašau apsakymą konkursui – beliko mėnuo (dėl to blogui gali tekti kiek mažiau dėmesio). Mąstau gal reikėtų pratęsti savo rašinių ciklą apie finansų krizę. Jame liko dar viena dalis, kurioje ketinu pateikti ateities prognozes.

Na o vakar apsilankiau nuostabiame spektaklyje „Atviras ratas„. Pasikroviau kokį toną emocijų ir labai rekomenduoju. Tai visiškas kitoks, šimtą kartų gyvesnis teatras nei esame įpratę matyti. Po to vaikščiojau po rotušės aikštę ir grožėjausi ledo skulptūromis. Ir ko gi mes ne kultūros sostinė?

Kuo toliau, tuo labiau man patinka Vimeo:


irregular flow from 4khz on Vimeo.

1 comments On Karoliukai

  • “ Mąstau gal reikėtų pratęsti savo rašinių ciklą apie finansų krizę. Jame liko dar viena dalis, kurioje ketinu pateikti ateities prognozes.“
    Labai laukiu, būtent ateities prognozių. Ir visko apie finansus 🙂

Palikite komentarą:

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas

Site Footer