Optimizmas #2

Just The 2 of us

Šiandien dar viena geriausia mano gyvenimo diena. Net keista, kaip dažnai aš tai pastaruoju metu sau kartoju. Per tris mėnesius nutiko visko tiek, kiek anksčiau per metus. Gal čia koks palankus planetų išsidėstymas? Taip ir kirba mintis – kad tik neprisišnekėti. Ir žinau, kad tai amžinai netruks. Bet dabar… dabar tiesiog norisi eiti gatve ir sušukti „kaip gera gyventi“. Tegu žiūri į mane kaip į beprotį, o man tai kas. Man tiesiog gera… Ir norisi tuo jausmu pasidalinti su kitais. Todėl ir postinu į blogą.

O gera nes … Gavau puikų darbą, apie kurį svajojau. Užėjus į kavinę, groja mano mėgstama daina. Ore tvyro svaiginantis aromatas. Klausausi istorijų, pasakoju savo – ir būnu išgirstas, suprastas. Tiesiog iš niekur šalia atsiranda nuostabiausi žmonės. Viso to aš nebūčiau sugebėjęs padaryti be jų. Ačiū jums. Net jei šito ir neskaitysite 🙂

Kažkada buvau įsitikinęs, kad jei nori padaryti kažką gerai, tai turi daryti tai pats. Dabar taip nebemanau. Ir labai gera nusimesti iliuzinę pasaulio naštą sau nuo pečių.

Maždaug prieš metus, pasiklausęs vienos protingos knygutės patarimo, susidariau savo Didijį Problemų Sąrašą. Šio pratimo esmė sugrįžti po kurio laiko ir įsitikinti kokios iš tiesų niekingos tos mane kamavusios problemos buvo. Ir dabar, atsivertęs šį sarašą, nustebau kaip jis tiesiog tirpsta akyse. Dalykai, anuomet atrodę didesni nei pasaulis, dabar 100 kartų menkesni arba visiškai išspręsti. Netgi tokie jėgas paralyžuojantys įsitikinimai kaip „aš niekada nebūsiu mylimas“ stebuklingai išgaravo. Nes gyvenimas tęsiasi ir viskas keičiasi.

P.S.
VJ – and what’s wrong with pink?? 😉 Sėkmės tau šį savaitgalį, darant vieną iš svarbiausių žingsnių savo gyvenime.

1 comments On Optimizmas #2

Palikite komentarą:

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas

Site Footer